oorspronkelijk logo Deelerwoud

Slide Background

Excursies

Landgoed Deelerwoud is niet opengesteld. Dat is al zeer lang het geval. Opeenvolgende generaties particuliere eigenaren en de huidige eigenaar, de Stichting Huis Deelerwoud, hebben ervoor gekozen de belangen van de natuur te laten prevaleren boven die van de mens. Om toch de geïnteresseerde liefhebber de mogelijkheid te bieden het landgoed te bezoeken worden excursies georganiseerd. Een groep enthousiaste vrijwilligers, A. Hendriks, J.A. Hendriks, P.A.M. de Groot en J.R.C. den Bakker, leidt periodiek een kleine groep bezoekers rond over het landgoed, waarbij verschillende thema’s aan de orde kunnen komen.

In verband met de rust voor het wild op het landgoed zijn honden, ook aangelijnd, niet toegestaan.

Deelname

Deelname aan een excursie kan uitsluitend met een bevestiging van uw inschrijving, die wordt u per email toegestuurd na uw aanmelding en de direct daaraan gekoppelde betaling via Ideal. In die bevestigingsmail staat ook waar u precies wordt verwacht voor de start van de excursie. De startpunten zijn per auto bereikbaar en er is gratis parkeerruimte, de bereikbaarheid met het openbaar vervoer kan lastig zijn. De excursies gaan deels over slechte paden, zodat u goed ter been moet zijn om een excursie te kunnen volbrengen. Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding, een excursie wordt dus niet geannuleerd in verband met weersomstandigheden (behoudens storm).

Kosten

De deelnamekosten bedragen € 15 per persoon. Bij onvoldoende belangstelling kan een excursie worden geannuleerd. In dat geval zullen degenen die zich wel hebben ingeschreven per email bericht ontvangen van de annulering en het betaalde bedrag teruggestort krijgen. Bij annulering door een deelnemer of het missen van de excursie doordat de deelnemer niet tijdig op het startpunt aanwezig was volgt geen restitutie van de deelnamevergoeding.

Momenteel zijn de onderstaande excursies ingepland:

 
Datum en tijd Thema Lengte Aantal resterende plaatsen Aanmelden